Rondele de dovlecel cu branza si masline
PrinteazaRondele de dovlecel cu branza si masline din: dovlecei, ulei, măsline verzi fără sâmburi, hasmaţuchi, brânză de capră, brânză de vaci.
Ingrediente:
- 5 dovlecei
- 75 ml ulei
- 10 măsline verzi fără sâmburi
- 2 legături hasmaţuchi
- 300 g brânză de capră
- 100 g brânză de vaci
Mod de preparare:
Se curăţă dovleceii şi se taie felii subţiri, pe lungime. Se unge cu ulei o tavă. Se aşază dovleceii şi se trec prin ulei. Se frig apoi 5 min. pe fiecare faţă. Se sărează, se piperează şi se lasă să se răcească.
Se toacă măslinele şi frunzele de hasmaţuchi; se amestecă împreună cu brânză de capră, brânză de vaci, sare şi piper. Se modelează biluţe, care se înfăşoară în felii de dovlecei.
Rondele de dovlecel cu branza si masline
Pofta buna!