Rosii umplute cu parmezan si busuioc

Printeaza

Rosii umplute cu parmezan si busuioc din: rosii, mozzarella, busuioc, pesmet, bacon, sare, piper.

Ingrediente:Rosii_umplute_cu_parmezan_si_busuioc

  • 4 rosii mari
  • 150 g mozzarella
  • 2 fire busuioc
  • 150 g pesmet
  • 100 g bacon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180C. Se spala rosiile si se taie de la fiecare cate un capacel, la 1 cm de cotor.

Se golesc rosiile cu atentie impreuna cu mozzarella zdrobita, busuiocul tocat si jumatate din cantitatea de pesmet. Se sareaza, se pipereaza si se umplu rosiile.

Se taie fasii baconul si se amesteca impreuna cu restul de pesmet. Se presara peste rosii, se introduce totul in cuptor si se coace circa 15 minute.

Se scot rosiile din cuptor si se servesc calde.

Rosii umplute cu parmezan si busuioc

Rosii_umplute_cu_parmezan_si_busuioc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. De incercat reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.