Rosii umplute cu pateu de ficat
PrinteazaRosii umplute cu pateu de ficat din: rosii, pateu de ficat, ou, sare, piper, marar, salata verde.
- 6-8 rosii mijlocii
- 100 g pateu de ficat
- 1 ou fiert tare
- sare
- piper macinat
- marar tocat
- 1 salata verde
Mod de preparare:
Curăţaţi roşiile, le spălaţi, le tăiaţi căpăcele, le lăsaţi la scurs. Din pateu de ficat, miezul de la 3 roşii, Ini miez de salată tocat fin, mărar tocat, sare şi piper măcinat faceţi un amestec omogen şi umpleţi roşiile.
Aşezaţi roşiile în ordine pe un platou decorat cu frunze de salată, având felii de ou între ele şi le ţineţi la rece 15 min. Le serviţi ca aperitiv, cu pâine prăjită.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rosii umplute cu pateu