Rulada cu carne de curcan

Printeaza

Rulada cu carne de curcan din: carne de curcan, oua, unt, faina, smantana si sare.

Ingrediente:Rulada_cu_carne_de_curcan

  • 600 g carne de curcan
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 100 g smtanana
  • sare

 

Mod de preparare:

Freci bine gălbenuşurile cu untul şi cu sarea, iar sepa­rat, baţi albuşurile spumă. Adaugi apoi, alternativ, peste gălbenuşuri, făina şi spuma de albuş. Amesteci şi coci compoziţia într-o tavă tape­tată cu puţină făină. Când este gata, o răstorni pe un prosop umed.

Separat, fierbi carnea, apoi o treci de câte­va ori prin maşina de tocat. O amesteci apoi cu smântâ­nă până se transformă într-o pastă. întinzi carnea ast­fel preparată, peste foaia de ruladă cu ajutorul unui cuţit lat. Rulezi totul şi tai felii. Este delicioasă!

Rulada cu carne de curcan

Rulada_cu_carne_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.