Rulada cu carne de curcan
PrinteazaRulada cu carne de curcan din: carne de curcan, oua, unt, faina, smantana si sare.
- 600 g carne de curcan
- 4 oua
- 60 g unt
- 60 g faina
- 100 g smtanana
- sare
Mod de preparare:
Freci bine gălbenuşurile cu untul şi cu sarea, iar separat, baţi albuşurile spumă. Adaugi apoi, alternativ, peste gălbenuşuri, făina şi spuma de albuş. Amesteci şi coci compoziţia într-o tavă tapetată cu puţină făină. Când este gata, o răstorni pe un prosop umed.
Separat, fierbi carnea, apoi o treci de câteva ori prin maşina de tocat. O amesteci apoi cu smântână până se transformă într-o pastă. întinzi carnea astfel preparată, peste foaia de ruladă cu ajutorul unui cuţit lat. Rulezi totul şi tai felii. Este delicioasă!
Rulada cu carne de curcan
Pofta buna!