Rulada cu carnati si ardei iute
PrinteazaRulada cu carnati si ardei iute din: carnati, pasta de ardei iute, ardei iute, ceapa verde, coriandru, coaja si zeama de limeta, fasole, aluat de foitaj, ou, oregano, ketchup, salata verde.
- 450g carne de carnati
- 1 lingura cu varf pasta de ardei iute
- 1 ardei iute verde, tocat
- 4 cepe verzi, tocate
- 1 legatura de coriandru, tocat
- coaja rasa si zeama de la 1 limeta
- 1 conserva de 400g de fasole
- 375g aluat de foitaj
- 1 ou, batut
- 1 varf de oregano uscat, ketchup si salata verde, pentru servit
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C si pune in el o tava subţire, pentru a se incalzi. Combină carnea de carnati cu pasta de ardei iute, ardeiul iute tocat, ceapa, coriandrul, coaja rasa si zeama de lime, putina sare si piper, inainte de a zdrobi in acest amestec si fasolea.
Desfasoara foitajul pe o bucata de hartie de copt, cu partea cea mai lunga indreptata inspre tine si intinde amestecul de carne in centrul foitajului. Masoara 1 cm in jurul umpluturii, apoi taie marginile foitajului, usor pe diagonala, in fasii cu grosimea de 1,5cm.
Impatureste-le peste umplutura, trebuie sa se intalneasca la suprafata. Foloseste ultimele fasii pentru a sigila capetele. Unge totul cu oul bătut si presara deasupra oregano.
Ajutandu-te de hartia de copt, ridica foitajul umplut si transfera-l in tava fierbinte. Da-l la cuptor 40 de minute, pana devine auriu si se patrunde. Serveste rulada astfel obtinuta cu ketchup si salata verde.
Rulada cu carnati si ardei iute
Pofta buna!