Rulada cu carne tocata
PrinteazaRulada cu carne tocata din: carne tocata de porc, carne tocata de vita, ceapa, oua, marar, patrunjel, paine, usturoi, sare, piper si condimente.
- 1 kg carne tocata de porc
- 1/2 kg carne tocata de vita
- 2-3 cepe
- 3 oua crude
- marar
- patrunjel
- 2 felii de paine inmuiata
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- condimente dupa gust
- 4 oua fierte tare
Mod de preparare:
Amesteci carnea tocată de porc cu carnea tocată de vită, apoi adaugi ceapa tocată mărunt, usturoiul tocat mărunt, ouăle crude, verdeaţa tocată, sare, piper, condimente după gust. Iei o formă de cozonac, o ungi cu unt şi apoi o tapetezi cu hârtie de copt.
Torni 1/2 din compoziţie în formă, apoi aşezi 3 ouă întregi (din cele 4 fierte) şi adaugi şi restul de compoziţie. Al 4-lea ou fiert îl tai pe jumătate şi pui cele 2 jumătăţi pe deasupra, apoi dai forma la cuptor pentru circa 50 minute.
Rulada cu carne tocata
Pofta buna!