Rulada cu cremă de sfeclă roşie

Printeaza

Rulada cu cremă de sfeclă roşie din: oua, zahar, faina, unt, cacao, praf de copt, sare, unt, zahar pudra, sirop de sfecla rosie si zahar vanilat.

Ingrediente:Rulada cu cremă de sfeclă roşie

blat:

  • 5 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g faina
  • 50 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

crema:

  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri sirop de sfecla rosie
  • 1 plic zhar vanilat

 

Mod de preparare:

Pentru blat, bateţi ouăle cu zahărul până la omogenizare, adăugaţi făina, cacao, praf de copt, unt topit şi sare. Omogenizaţi şi turnaţi compoziţia într-o tavă, in care ati pus hârtie de copt. Coaceţi blatul la foc potrivit, aproximaiv 20 de minute.

După ce s-a copt rulaţi cât este cald şi împachetaţi ruloul într-un şervet de bucătărie umed. Pentru cremă, frecaţi un­tul cu zahărul pudră 3-4 minute şi adăugaţi siropul de sfeclă şi zahărul vanilat. Intindeţi blatul de cacao şi ungeţi cu crema. Rulaţi din nou blatul şi împachetaţi în folie. Dati la frigider pentru 1-2 ore.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.