Rulada cu foi de napolitane
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada cu foi de napolitane, rahat, margarina, biscuiti, zahar, cacao si lamaie.
- 2 foi de napolitane
- 200 g rahat
- 200 g margarină
- 200 g biscuiţi măcinaţi
- 200 g zahăr
- 2 linguri cacao
- 100 ml apă
- 1/2 lămâie
Mod de preparare:
Treci rahatul împreună cu lămâia şi margarina prin maşina de tocat, apoi freci crema până se omogenizează şi o dai puţin la rece. Pregăteşti apoi şi a doua cremă: Fierbi un sirop din zahăr, cacao şi apă până se leagă, apoi îl torni fierbinte peste biscuiţii măcinaţi şi amesteci.
Stropeşti o foaie de napolitană cu apă călduţă, întinzi apoi crema de rahat, aşezi a doua foaie pe care o stropeşti cu apă caldă, apoi întinzi crema de biscuiţi şi rulezi strâns, înfăşori rulada într-un prosop curat şi o dai la rece pentru 3-4 ore.
Pofta buna!