Ruladă cu pastă de maceşe si nuci

Printeaza

Ruladă cu pastă de maceşe si nuci

Ingrediente:Rulada cu pasta de macese si nuci

  • 400 g făină
  • 1 ceşcuţă (de cafea) cu zahăr pudră
  • 3 ceşcuţe ulei
  • 3 ceşcuţe sifon sau apă minerală
  • 1 linguriţă amoniac
  • 1 plic zahăr vanilat
  • un praf de sare

Pentru umplutură ai nevoie de:

  • 1 borcan pastă de măceşe (400 g)
  • 300 g nucă măcinată
  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Amesteci bine zahărul cu uleiul, sifonul, amoniacul, zahărul vanilat, apoi adaugi făina, sarea şi frămânţi până obţii o cocă potrivită şi o laşi 2 ore să se odihnească.

Amesteci şi pasta de măceşe cu nucile şi laşi deoparte. împărţi apoi coca în 5 bucăţi din care întinzi foi dreptunghiulare. Pe fiecare foaie pui pastă amestecată cu nuci, o rulezi şi o aşezi în tava unsă cu margarină şi procedezi la fel şi cu celelalte foi.

Dai apoi rulada la cuptor şi o coci la foc potrivit timp de 35 de minute. Când e gata, o laşi să se răcească, apoi o tai felii pe care le presari cu zahăr pudră.

Ruladă cu pastă de maceşe si nuci

Rulada cu pasta de macese si nuci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.