Rulada de branza cu ardei gras
PrinteazaRulada de branza cu ardei gras din: cascaval, branza de vaci, unt, ardei gras, sare, piper.
- 250 g caşcaval
- 400 g brânză de vaci proaspătă
- 75 g unt
- 1/2 ardei gras verde
- 1/4 ardei gras roşu
- 1/4 ardei gras galben
- sare si piper
Mod de preparare:
Pui brânza de vaci la scurs. Tai ardeii mărunt. Freci brânza cu sare şi piper, după gust şi adaugi ardeii. Dai caşcavalul prin răzătoarea mică şi-l amesteci cu untul rece. Frămânţi caşcavalul până capătă consistenţa unei plastiline.
Aşezi pe masă o folie alimentară şi întinzi cu sucitorul o foaie dreptunghiulară, cât mai subţire, pui brânza peste ea şi o nivelezi. Rulezi cu atenţie şi cât mai strâns, cu ajutorul foliei şi dai rulada la frigider peste noapte.
In momentul servirii, tai rulada, scoţi folia, decorezi, dacă vrei, cu de ardei graşi şi serveşti.
Rulada de branza cu ardei gras
Pofta buna!