Ruladă de carne de porc cu hrean
PrinteazaRuladă de carne de porc cu hrean
- 1 kg carne de porc
- 8 ouă fierte tari
- 5 bucăţi hrean
- 1/2 pachet unt
- 1 morcov
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 ceapă
- sare
- piper
- pătrunjel
- oţet
Mod de preparare:
Fierbi carnea cu zarzavaturile curăţate, când e gata o dai prin maşina de tocat. O amesteci cu sare, piper, un pic de pătrunjel tocat şi 1 linguriţă de unt.
Dai hreanul pe răzătoarea cu ochiuri mici, adaugi sare şi oţet după gust, puţină apă şi restul de unt şi amesteci. Ungi apoi o folie de celofan cu ulei, întinzi compoziţia de carne, pasta de hrean, pui ouăle şi rulezi strâns. Ţii rulada la rece până a doua zi. O tai felii şi o serveşti ca aperitiv.
Poftă bună!