Ruladă de curcan umplută cu cremă de branză

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu:carne de curcan, otet, ulei de masline, sare, piper, zahar, boia dulce, ardei gras rosu, ardei gras galben, branza de vaci, supa de pui, smantana, mustar.

Ingrediente:

  • 1,5 kg piept de curcan (sub formă de ruladă, prinsă cu sfoară)
  • 1 lingură oţet de vin alb
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 vârf de zahăr
  • 2 linguri boia de ardei dulce
  • 1 ardei gras roşu si 1 galben
  • 200 g brânzică de vaci
  • 150 ml supă de pui
  • 150 g smântână
  • 3 linguri muştar

 

Mod de preparare:

Se amestecă oţetul, 2 lin­guri de ulei, sarea, piperul, zahărul şi boiaua şi se unge carnea de curcan cu această compoziţie.

Ardeii graşi se spală, se taie jumătăţi, se scot seminţe­le şi cotorul, după care se taie cubuleţe foarte mici. Carnea se întinde pe o planşetă, se pun deasupra brânzica de vaci şi ardei, după care se rulează la loc şi se leagă bine cu sfoară specială.

Se pune rulada într-o tavă, se toarnă supa de pui şi se lasă cca 1 oră la copt, la 180° C. Se scoate, se lasă 10 minute să se răcească şi se scoate sfoara. Se poate servi cu un sos din smântână şi muştar, asezonat cu sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.