Rulada de porc cu branza si spanac

Printeaza

Rulada de porc cu branza si spanac din: pulpa de porc fara os, telemea, smantana, frunze de spanac, patrunjel, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Retete_5

  • 1 kg pulpa de porc fara os
  • 200 g telemea rasa
  • 150 g smantana
  • 500 g frunze de spanac
  • patrunjel
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpa de porc o cureţi de pieliţe şi o tai în bucăţi mari şl subţiri, pe care le baţi cu ciocanul de şniţele şl le presari cu sare şi piper. Peste ele aşezi un strat de frunze de spanac, apoi un strat de umplutură făcută din brânza amestecată cu smântână şl verdeaţa tocată.

Rulezi carnea strâns, iar rulourile obţinute le ţii la frigider în folie câteva ore. Cu un cuţit foarte bine ascuţit tal bucăţi de grosimea unul deget, le aşezi într-o tavă de cuptor, pe un pat de frunze de spanac şl le stropeşti cu ulei de măsline. Acoperi tava cu foile de aluminiu şi o dai la cuptor la foc potrivit cam 40 de minute. Serveşti rulada de porc fierbinte cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.