Ruladă de porc cu legume şi nuci

Printeaza

Ruladă de porc cu legume şi nuci din: pulpa de porc, nuci, sparanghel verde, unt, chifle, lapte, oua, sare, piper, patrunjel, unt.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_legume_si_nuci

  • 600 g pulpa de porc fara os
  • 200 g nuci
  • 150 g sparanghel verde
  • 50 g unt
  • 4 chifle
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • unt

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se taie un buzunar, cu un cuţit ascuţit. Se curăţă sparanghelul şi se taie bucăţi.

Se taie chiflele în cubuleţe, se înmoaie în lapte, se adaugă bucăţele de nucă, sparanghelul tocat şi gălbenuşurile. La final se adaugă albuşurile bătute şi se dă cu sare şi piper.

Se dă carnea cu sare şi se umple cu amestecul de legume si nuci. Se leaga rulada cu sfoară. Se pune în tava de copt, se toarnă apă, se adaugă untul bucăţele şi se coace până se înmoaie.

Carnea se stropeşte din cu sucul lăsat (sau cu apă). Se scoate carnea, se presară cu făină şi se toarnă deasupra puţină apă.

Se scoate sfoara de pe ruladă şi se taie felii. Se serveşte cu cartofi natur şi pătrunjel sat cu sparanghel fiert cu unt.

Ruladă de porc cu legume şi nuci

Rulada_de_porc_cu_legume_si_nuci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.