Rulada din oua cu orez

Printeaza

Rulada din oua cu orez

Rulada din oua cu orez din: oua, lapte, unt, faina, orez, ceapa, sare, piper.

Ingrediente foaie :

  • 2 ouă
  • 150 ml lapte
  • 1 lingură unt
  • 20 g făină

Ingrediente umplutură :

  • 3 linguri orez
  • 1 ceapă mică
  • 1 ou + 1 albuş crud
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi gălbenuşurile cu făina şi laptele, adaugi albuşurile bătute spumă şi torni compoziţia obţinută într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină, apoi o coci la foc potrivit. în acest timp pregăteşti umplutura.

Fierbi orezul cu o cană de apă. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei, iar oul îl fierbi şi când e gata, îl cureţi şi-l tai mărunt. Rulada_din_oua_cu_orez.1jpg

Amesteci apoi orezul fiert cu ceapa călită, albuşul crud bătut spumă şi oul fiert şi potriveşti de sare şi piper. După ce s-a rumenit foaia, o răstorni pe un prosop curat, întinzi umplutura de orez şi rulezi. Stropeşti rula­da cu unt topit şi o tai felii.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ti-a iesit buna rulada ? Oua, orez, parca-i prea mult pentru mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.