Pui cu carne de porc și legume la cuptor – O Combinație Perfectă pentru O Masă Îmbelșugată. Această rețetă aduce împreună suculența cărnii de pui cu textura robustă a porcului și prospețimea legumelor de sezon, totul gătit lent în cuptor pentru a intensifica și armoniza aromele. Pregătire: 45 minute (inclusiv marinarea) Gătire: 1 oră și […]
Rulada din porc
PrinteazaRulada din porc din: muschi file de porc, pasta de tomate, ardei grasi, ceapa, ulei, fasole pastai, cartofi, morcovi, conopida, unt si sare.
Ingrediente:
- 500 g muschi file de porc
- 50 g pasta de tomate
- 500 g ardei grasi de diferite culori
- 1 ceapa
- ulei
- 150 g fasole pastai
- pentru umplutura:
- 2 cartofi
- 2 morcovi
- 4 buchetele de conopida
- unt
- sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii, morcovii şîcânopida. După ce au fiert, scurge-le şi pasează-le. Piureul astfel obţinut, amestecă-l cu o lingură cu unt şi potriveşte gustul de sare.
Taie muşchiul în felii, bate-le şi condimentează-le. Pe fiecare felie, aşază o lingură cu piure de legume şi bastonaşe de morcov, fasole păstăi şi ardei gras.
Rulează uşor şi prinde cu scobitori sau cu sfoară, ca să nu se desfacă. Aşază rulourile într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le în cuptor 30 de minute.
Adaugă pasta de tomate dizolvată într-o cană cu apă călduţă, ardeii graşi tăiaţi mai mare şi ceapa. Condimentează şi mai lasă la cuptor 30 de minute.
Rulada din porc
Pofta buna!
Scoici cu Sos de Lămâie și Capere
Scoici cu Sos de Lămâie și Capere: Acest fel de mâncare îmbină aromele puternice ale mării cu notele fresh și ușor acre ale lămâii și caperelor, oferind o simfonie de gusturi care stimulează simțurile. Consumate în întreaga lume, scoicile sunt apreciate nu doar pentru gustul lor delicat, ci și pentru beneficiile lor nutriționale, fiind o […]