Rulada impanata

Printeaza

O reteta gustoasa de rulada din: carne de vita, ghimbir, usturoi, vin, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Rulada impanata

  • 1 kg pulpă de vită
  • 1 bucată de ghimbir (aproximativ 5 cm)
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 cană cu vin
  • 1 lingură cu muştar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală carnea, şterge-p cu un şervet curat şi tai-o astfel încât să obţii o bucată mai mare. Bate-o uşor cu ciocanul pentru şniţele şi condimenteaz-o cu sare şi piper.

Unge deasupra cu muştar şi aşază din loc în loc cubuleţe de ghimbir şi rondele de usturoi. Rulează strâns şi leagă cu aţă alimentară ca să nu se desfacă. Aşază rulada într-o tavă şi stropeşte-o cu ulei şi o cană cu apă fierbinte.

Las-o la cuptor, la foc moderat, până se pătrunde bine carnea. Spre final, stropeşte cu vin şi lasă la cuptor minimum 30 de minute. Taie în felii mai groase şi serveşte alături de salată de roşii.

Rulada impanata

Rulada impanata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.