Ruladă la cuptor
PrinteazaRuladă la cuptor din: oua, chifle, ceapa, ulei, cimbru, amestec de carne tocata, sare, piper si cartofi.
- 5 oua
- 2 chifle vechi de o zi
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 lingurita cimbru
- 800 g amestec de carne tocata
- sare
- piper
- 1 kg cartofi
- 1 lingurita rozmarin uscat
Mod de preparare:
Fierbeţi 4 ouă tari. Inmuiaţi chiflele. Căliţi în ulei ceapa tocată, apoi adăugaţi cimbrul. Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Amestecaţi carnea tocată, oul rămas, pâinea stoarsă, ceapa şi mirodeniile. Aşezaţi 1/2 din amestec pe o hârtie de copt.
Aşezaţi ouăle fierte şi curăţate peste carne, acoperiţi cu restul de carne şi formaţi rulada. Ungeţi-o cu ulei şi coaceţi-o 50-60 min. Tăiaţi pe lung în /12 cartofii curăţaţi, aşezaţi-i lângă ruladă şi presăraţi-i cu rozmarin.
Ruladă la cuptor
Pofta buna!