Rulada Padurarului

Printeaza

Rulada Padurarului din: snitele de caprioare, chifla, ciuperci, unt, untdelemn, ou, sare, piper, patrunjel, pesmet si compot de afine.

Ingrediente:

  • 4 şniţele de căprioară sau de cerb
  • 1 chiflă
  • lapte
  • 5o gr ciuperci (champignons)
  • 100 gr ciuperci
  • 1 lingură de unt
  • 3 linguri de untdelemn
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 /2 legătură de pătrunjel
  • pesmet cât trebuie
  • Maggi fix pentru zeama de carne
  • 1 lingură de compot de afine

 

Mod de preparare:

Untul bătut spumă, chifla înmuiată în lapte şi scursă, oul, pătrunjelul şi ciu­percile tăiate şi pătrunjelul tăiat mărunt le condimentăm cu sare şi piper şi adăugăm pesmetul pentru ca această pastă să devină mai densă.

Intindem această pastă pe şniţele, pe care le rulăm şi la legăm cu aţă.

Le frigem în vasul, turnăm peste ele 1/2 l de apă, amestecăm Maggi-fix şi le fierbem înăbuşit la foc mic, pănă devin moi. Spre sfârşit, adăugăm ciupercile tăiate felii şi afi­nele.

Rulada Padurarului

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.