Rulada Padurarului
PrinteazaRulada Padurarului din: snitele de caprioare, chifla, ciuperci, unt, untdelemn, ou, sare, piper, patrunjel, pesmet si compot de afine.
Ingrediente:
- 4 şniţele de căprioară sau de cerb
- 1 chiflă
- lapte
- 5o gr ciuperci (champignons)
- 100 gr ciuperci
- 1 lingură de unt
- 3 linguri de untdelemn
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 /2 legătură de pătrunjel
- pesmet cât trebuie
- Maggi fix pentru zeama de carne
- 1 lingură de compot de afine
Mod de preparare:
Untul bătut spumă, chifla înmuiată în lapte şi scursă, oul, pătrunjelul şi ciupercile tăiate şi pătrunjelul tăiat mărunt le condimentăm cu sare şi piper şi adăugăm pesmetul pentru ca această pastă să devină mai densă.
Intindem această pastă pe şniţele, pe care le rulăm şi la legăm cu aţă.
Le frigem în vasul, turnăm peste ele 1/2 l de apă, amestecăm Maggi-fix şi le fierbem înăbuşit la foc mic, pănă devin moi. Spre sfârşit, adăugăm ciupercile tăiate felii şi afinele.
Rulada Padurarului
Poftă bună!