Rulada cu pipote

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu pipote din: unt, faina, lapte si pipote.

Ingrediente:Rulada cu pipote

pentru blat:

  • 100 g unt
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 2 cani de lapte

pentru umplutura:

  • 200 g pipote fierte data prin masina de tocat

 

Mod de preparare:

Fierbe totul ca o ciulama. Cind s-a răcit, adaugă patru ouă întregi, unul cîte unul. Tapetează tava de la aragaz cu făină şi toarnă compoziţia.

Cînd se rumeneşte, scoate-o din cuptor pe o hîrtie de copt.

: La compoziţia de drob (pipotele), se adaugă sare, piper şi verdeaţă. Se rulează blatul cu drobul cu tot cu hîrtie şi se lasă pînă se răceşte. Se pune într-o tavă potrivită.

Cînd se pune în tavă, renunţă la hîrtie.

Deasupra se toarnă 2 linguri de smîntînă şi caşcaval. Se dă la cup­tor 10 minute pînă se rumeneşte şi apoi se taie felii.

Rulada cu pipote

Rulada cu pipote

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.