Rulada cu pipote
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada cu pipote din: unt, faina, lapte si pipote.
pentru blat:
- 100 g unt
- 5 linguri cu varf de faina
- 2 cani de lapte
pentru umplutura:
- 200 g pipote fierte data prin masina de tocat
Mod de preparare:
Fierbe totul ca o ciulama. Cind s-a răcit, adaugă patru ouă întregi, unul cîte unul. Tapetează tava de la aragaz cu făină şi toarnă compoziţia.
Cînd se rumeneşte, scoate-o din cuptor pe o hîrtie de copt.
: La compoziţia de drob (pipotele), se adaugă sare, piper şi verdeaţă. Se rulează blatul cu drobul cu tot cu hîrtie şi se lasă pînă se răceşte. Se pune într-o tavă potrivită.
Cînd se pune în tavă, renunţă la hîrtie.
Deasupra se toarnă 2 linguri de smîntînă şi caşcaval. Se dă la cuptor 10 minute pînă se rumeneşte şi apoi se taie felii.
Rulada cu pipote
Pofta buna!