Paste cu sos de smantana din: paste, smantana, unt, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 1 cana paste 1/2 cana smantana 2-3 linguri unt 1 cana parmezan ras, plus pentru servire sare si piper, dupa preferinta Mod de preparare: Gatiti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare. Topiti untul într-o tigaie antiaderentă, adăugați smântâna și […]
Rulada de pui umpluta cu legume
PrinteazaRulada de pui umpluta cu legume din: piept de pui, legume, oua, smantana, sare, piper, vin, oregano, usturoi, ceapa si patrunjel.
Ingrediente:
- 600 g piept de pui
- 200 g legume mixte congelate
- 2 oua
- 80 ml de smantana lichida
- sare
- piper alb macinat
- 30 ml vin alb
- oregano
- usturoi pudra
- 100 g de ceapa
- patrunjel
Mod de preparare:
trece pieptul de pui prin maşina de tocat împreună cu puţină verdeaţă şi ceapă. Apoi se amestecă cu ouăle, smântână lichidă, vinul alb, sare, piper, oregano si usturoiul pudră.
pune amestecul pe o folie de aluminiu, într-o tavă, pe mijlocul ei se pun legumele congelate care au fost fierte în prealabil şi se rulează cu grijă.
Rulada se bagă la cuptor, timp de 40-50 minute. La servire se taie rulada în felii egale, se pun pe farfurie în combinaţie cu legume şi cartofi sau cu orez.
Rulada de pui umpluta cu legume
Pofta buna!
Reteta zilei: Desert cu sos de caramel
Desert cu sos de caramel din: paine, unt, zahar brun, apa, smantana, ciocolata neagra. pentru toast: 4 felii de pâine 2 lingurițe unt Ingrediente sos: 50 g de zahăr brun 2 linguri de apă 20 g unt nesărat 200 ml smantana 100 g ciocolată neagră Mod de preparare: Pentru pregatirea sosului, intr-o tigaie adaugati zahăr […]