Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan
PrinteazaO reteta de rulada de spanac umpluta cu sunca de curcan din: frunze de spanac, faina, amidon, usturoi, sare, piper, oua si sunca de curcan.
- 300 g frunze de spanac
- 100 g faina
- 2 linguri amidon
- 1 catel de usturoi
- sare
- piper
- 5 oua
- 4 felii sunca de curcan
Mod de preparare:
Se curăţă spanacul şi se taie fâşii. Se amestecă făina cu amidonul. Se curăţă usturoiul şi se pisează cu sare şi piper. Se separă ouăle; într-un castron se amestecă gălbenuşurile cu usturoi şi cu compoziţia de făină. Se adaugă spanacul şi se înglobează, urmat de albuşurile bătute.
Se încălzeşte cuptorul la 160 °C. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se repartizează aluatul; se coace 15-17 min. Se scoate din cuptor, se aşază felii de şuncă şi se rulează imediat, cu grijă. Se taie rulada felii cu un cuţit ascuţit şi feliile se fixează cu scobitori.
Ruladă de spanac umplută cu şuncă de curcan
Pofta buna!