Rulade de curcan umplute cu ficăţei şi mere

Printeaza

O reteta de rulade de curcan umplute cu ficatei si mere din: ficatei de pui, ceapa, mere, ulei, maghiran, sare, piper, piept de curcan, bacon, salvie, ceapa, faina, supa si vermut.

Ingrediente:Rulade de curcan umplute cu ficăţei şi mere

  • 250 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 3 mere
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri maghiran tocat
  • sare
  • piper
  • 4 felii subtiri de piept de curcan (a circa 180 g)
  • 4 felii de bacon
  • 8 frunze de salvie
  • 250 g ceapa
  • 1 lingura faina
  • 250 ml supa
  • 100 ml vermut

 

Mod de preparare:

Se spala putin ficateii, se sterg si se idneparteaza eventuale pielite si zgarciuri. Se taie cubulete. Se toaca ceapa. Se decojesc merele; unul dintre ele se rade pe razatoare, celelalte se taie felii.

Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si se prajesc ficateii circa 3 minute. Se adauga ceapa, marul ras si maghiranul, sare si piper si se mai prajesc 2 minute. Carnea se sareaza si se pipereaza; se unge cu compozitia de ficat si se ruleaza.

Se infasoara fiecare rulada in cate o felie de bacon si 1 frunza de salvie si se fixeaza. Se curata ceapa si se taie jumatati. Ruladele se prajesc de jur-imprejur in 2 linguri ulei incins; se adauga cepele, feliile de mere si restul de frunze de salvie.

Se prajesc putin impreuna. Se pudreaza cu faina. Se toarna supa si vermut; Se toarna supa si vermut; se lasa sa se inabuse ruladele circa 30 de minute.

Rulade de curcan umplute cu ficăţei şi mere

Rulade de curcan umplute cu ficăţei şi mere

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.