Rulouri cu carne de curcan si caise

Printeaza

Rulouri cu carne de curcan si caise din: pulpa de curcan, mere, caise deshidratate, patrunjel, usturoi, ciuperci, suc de rosii, mustar, piper, sare, unt, ulei, vin alb.

Ingrediente:Rulouri_cu_carne_de_curcan_si_caise

  • 1/2 kg pulpa de curcan dezosata
  • 6-7 mere
  • 100 g caise deshidratate
  • 1 legatura patrunjel
  • 8 catei de usturoi
  • 1 cutie (200 g) ciuperci felii
  • 2 linguri suc de rosii
  • 1 lingura mustar
  • piper
  • sare
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Pentru rulouri, porţionezi carnea în felii subţiri, late de 8-10 cm. Ungi feliile de carne cu un amestec de suc de roşii, muştar, sare şi piper şi le laşi în frigider pentru 2-3 ore.

Toci mărunt pătrunjelul şi îl amesteci cu feliile de ciuperci şi usturoiul tăiat pe lungime. Aşezi acest amestec pe feliile de carne, rulezi şi legi cu sfoară.

Aşezi rulourile într-o tavă unsă cu ulei, o acoperi cu folie de aluminiu şi le coci pentru o oră. Când sunt aproape gata, torni vinul. Aşezi deasupra merele tăiate pe jumătate, curăţate de caseta cu seminţe şi pui pe fiecare o felioară de unt.

Continui să le coci 1/4 oră. Fierbi caisele în sosul din tavă, diluat cu puţină apă. Când serveşti rulourile, pui în mijlocul fiecărui măr câte o caisă.

Rulouri cu carne de curcan si caise

Rulouri_cu_carne_de_curcan_si_caise

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.