Friptură de Porc cu Sos de Ananas și Ghimbir: un preparat exotic și savuros, perfect pentru cei care doresc să îmbine dulceața și aciditatea fructului cu aromele intense ale ghimbirului și frăgezimea cărnii de porc. Ideală pentru mese festive sau o cină specială, această rețetă oferă un echilibru perfect între arome și texturi, garantând o […]
Rulouri cu cremă de brânză si sos de roşii
PrinteazaRulouri cu crema de branza si sos de rosii din: branza de vaci, busuioc, rozmarin, ardei, foi de tortilla, sare grunjoasa, rosii, otet balsamic, ardei iute, miere, piper, cimbru, ulei de masline si busuioc.
Ingrediente:
- 400 g branza de vaci
- busuioc verde
- rozmarin
- 2 ardei rosii
- foi de tortilla
- sare grunjoasa
- 10 rosii
- 2-3 linguri otet balsamic
- un ardei iute rosu
- 1-2 linguri miere
- piper negru macinat
- cimbru
- ulei de masline
- busuioc
Mod de preparare:
amestecă busuiocul tăiat mărunt şi rozmarinul cu*brânza şi ardeii tăiaţi cubuleţe.
Separat, se spală roşiile, se pasează şi se fierb împreună cu sare, piper, miere, cimbru, busuioc, ulei de măsline şi oţet balsamic.
dă sosul în clocot şi, spre final, după ce a scăzut, se adaugă un ardei roşu iute, tăiat mărunt.
Intre timp, se ung foile de tortilla cu ulei de măsline, se umplu cu compoziţia de brânză, se rulează şi se servesc cu sosul uşor picant.
ornează cu busuioc verde.
Rulouri cu cremă de brânză si sos de roşii
Pofta buna!
Cheesecake cu Ananas – un desert răcoritor și delicios, perfect pentru zilele calde sau pentru momentele când dorești o prăjitură cremoasă, dar cu o notă exotică. Combinând baza crocantă, crema catifelată de brânză și toppingul dulce-acrișor de ananas, acest cheesecake este o alegere ideală pentru orice ocazie, fie că este o masă festivă sau o […]