Rulouri cu ardei şi caşcaval

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu: faina, apa, ulei, otet, ardei capia, cascaval, praz, ciuperci, morcov, smantana, usturoi, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:

  • 500 g făină
  • 200 ml apă
  • 150 ml ulei de floarea-soarelui
  • o lingură cu oţet
  • 3 ardei capia
  • 300 g caşcaval
  • un fir de praz
  • 100 g ciuperci
  • un morcov
  • 300 ml smântână
  • doi căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • ulei pentru tavă

 

Mod de preparare:

Apa se amestecă împreună cu oţetul, 100 ml de ulei şi o ju­mătate de linguriţă cu sare. Se toarnă peste făină şi se frământă până se obţine un aluat elastic nelipicios, eventual mai adăugându-se puţină făină.

Intr-o cratiţă, se pun prazul şi mor­covul, se călesc zece minute, apoi se adaugă ardeii şi ciupercile.

Se călesc până scade sosul format, se condimentează şi se lasă la răcit. Se întind foi subţiri de aluat, se suprapun câte două şi se presară compoziţia amestecată cu caşcaval ras.

Se rulează strâns, se taie bucăţi mai lungi şi se pun pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc la foc potrivit până devin aurii şi se scot pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.