Rulouri cu ceapa si branza

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri cu:faina, ulei, otet, sare, apa, ceapa, branza telemea, oua.

Ingrediente foaie:Rulouri cu ceapa si branza

  • 500 g făină
  • o lingură ulei
  • o lingură oţet
  • o linguriţă rasă sare
  • un pahar apă călduţă

Ingrediente umplutură:

  • 1-2 legături ceapă ( 8 fire)
  • 300 g brânză telemea de vacă
  • 3 ouă
  • un ou pentru uns

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu apa în care s-a dizolvat sarea şi s-a pus uleiul şi oţetul.

După ce s-au amestecat bine şi se obţine o cocă, se aşază pe o planşetă şi se frământă bine, până când alua­tul devine elastic şi moale.

să se odihnească 15 minute.

Se taie ceapa şi se pune la că­lit în tigaia unsă cu ulei. Se lasă câteva minute să se înmoaie şi apoi se dă la rece. Telemeaua se dă pe râzătoare şi se amestecă cu ouăle.

Se întinde aluatul într-o foaie foarte subţire şi se stropeşte cu unt topit sau cu ulei cu ajutorul unei pene. Se umple apoi foaia cu ceapă şi brânză şi se rulează cu ajutorul feţei de masă.

Se aşază în tavă şi se unge cu ou bătut. Se bagă la cuptor şi după ce s-a copt se servesc calde.

Rulouri cu ceapa si branza

Rulouri cu ceapa si branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.