Rulouri de carne cu varză

Printeaza

Rulouri de carne cu varză din: carne tocata de porc, sare, piper, ceapa, ulei, rosii, marar, ceapa, cimbru, varza dulce, cascaval si pesmet.

Ingrediente:Rulouri_de_carne_cu_varza

  • 600 g carne tocata de porc
  • sare
  • piper
  • 2-3 cepe
  • ulei
  • 400 g rosii
  • o legatura marar
  • o legatura ceapa
  • cimbru uscat
  • 26 foi varza dulce
  • 200 g cascaval
  • 2-3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Carnea tocată împreună cu ceapa tăiată solzişori se pun la călit în ulei. Se adaugă sare şi piper, după preferinţă, şi se lasă să scadă la foc mic. După ce s-a călit, se opreşte focul si se lasă să se răcească. Se spală mărarul şi pătrunjelul, se toacă mărunt şi se adaugă peste carnea deja călită.

Se aleg foile de varză şi se opăresc câteva minute în apă cu zeamă de lămâie ca să se poată rula, fără să se rupă. Se întind frunzele, se pune un rând subţire de carne, unul de frunze, altul de carne. Se rulează, apoi se aşază în tava tapetată cu rondele de roşii, ulei şi pesmet.

Se presară cimbru uscat şi se lasă în cuptor să se rumenească. Cu 15 minute înainte de a opri cuptorul, se presară pe toată suprafaţa caşcavalul ras. Se serveşte cu cartofi natur.

Rulouri de carne cu varză

Rulouri_de_carne_cu_varza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.