Rulouri de curcan cu ceapa si bacon
PrinteazaRulouri de curcan cu ceapa si bacon din: frunze de varza alba, unt, pasta de tomate, rosii, bacon, iaurt, ou, cascaval, ceapa tocata, carne tocata de curcan, ou, pesmet, orez, sare si piper.
Ingrediente:
- 8 frunze de varza alba
- 20 g unt
- 1 lingura pasta de tomate
- 2 rosii
- 8 felii de bacon
- 200 ml iaurt alb
- 1 ou
- 80 g cascaval
- 1 lingura ceapa tocata
pentru umplutura:
- 2 cepe
- 400 g carne tocata de curcan
- 1 ou
- 1 lingura pesmet
- 50 g orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli frunzele de varza si le fierbi in apa cu sare pana se inmoaie. Cu un ciocan de snitele, bati usor părţile mai tari de la frunze. Fierbi orezul în apă cu sare şi îl scurgi. Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o amesteci cu carnea tocată, oul, pasta de tomate, untul, pesmetul, adaugi orezul, sare şi piper, după gust. Omogenizezi bine.
Impărţi amestecul preparat pe foile de varză, împătureşti şi le aşezi într-un vas termorezistent uns cu ulei. Speli roşiile, le tai felii şi le aşezi pe marginea vasului. Pui puţin unt pe fiecare rulou. Tai feliile de bacon cuburi şi le prăjeşti împreună cu lingura de ceapă.
Iaurtul îl amesteci cu oul şi-l torni pe lângă rulouri. Pui caşcaval ras peste ele şi introduci vasul în cuptorul prcîncălzit pentru 50 de minute. După ce se coc, presari rulourile cu ceapa cu bacon.
Rulouri de curcan cu ceapa si bacon
Pofta buna!
Incoming search terms:
- retete cu carne tocata de curcan
- carne tocata de curcan retete