Rulouri din ardei
PrinteazaO reteta de rulouri din ardei: ardei gras, ciuperci, patrunjel, marar, otet, ulei de masline, mustar, vin, zahar, sare si piper.
- 2 ardei grasi rosii
- 1 ardei gras galben
- 150 g ciuperci (din conserva)
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 lingura cu otet
- 1 lingura cu ulei de masline
- 2 linguri cu mustar
- 2 linguri cu vin
- 1 lingurita cu zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune ardeii în tava de cuptor vreo 30 de minute şi întoarce-i din când în când.Scoate-i când au apărut pete negre pe coajă. Curăţă-i şi pune-i într-un amestec de ulei, oţet, sare şi piper.
Intre timp, pregăteşte umplutura (toacă ciupercile, verdeţurile proaspete şi sărează după gust) şi sosul (amestecă pe foc într-o tigaie vinul, muştarul şi o linguriţă cu zahăr).
Pe fiecare felie de ardei, pune o lingură cu sos, apoi una de compoziţie şi rulează. Prinde cu o scobitoare-ornament.
Rulouri din ardei
Poftă bună!