Rulouri din curcan
PrinteazaO reteta de rulouri din curcan: piept de curcan, suc de lamaie, sare, fulgi de chilli, praz, ricotta, patrunjel, caise si ulei de masline.
- 800 g piept de curcan
- 2 linguri suc de lamaie
- sare mare
- fulgi de chilli
- 1 fir praz
- 100 g ricotta
- 1/2 legatura patrunjel tocat
- 100 g caise uscate, tocate
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea ca pentru o ruladă subţire. Presăraţi-o cu sare, chili şi suc de lămâie. îndepărtaţi primele două straturi de foi ale prazului, opăriţi-l şi uscaţi-l. Ungeţi carnea cu brânza ricotta. Aşezaţi pe carne prazul, pătrunjelul, caisele şi rulaţi-o.
Tăiaţi această ruladă în opt rondele, înfăşuraţi-le cu sfoară, ungeţi-le cu ulei de măsline şi frigeţi-le pe grătar 10-15 minute.
Rulouri din curcan
Pofta buna!