Rulouri fierte umplute cu branză de vaci

Printeaza

Rulouri fierte umplute cu branză de vaci din: faina, zahar, oua, branza de vaci, iaurt, stafide, unt, otet, sare, zahar vanilat.

Ingrediente:Rulouri fierte umplute cu branză de vaci

  • 400 g făină
  • 100 g zahăr
  • 3 ouă
  • 400 g brânză de vaci
  • 200 g iaurt
  • 1 pungă stafide
  • 100 g unt
  • 1 linguriţă oţet
  • sare
  • 1 plic zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Pregăteşti aluatul din făină, sare şi 1 ou. Adaugi apoi oţetul şi îl laşi deoparte. Amesteci brânza cu ouăle rămase, iaurtul, vanilia şi stafidele. împărţi aluatul în 5 bucăţi din care întinzi 5 foi în aşa fel încât fiecare foaie să nu depăşească prin învârtire trei rotaţii.

Pe fiecare foaie pui 1-2 linguri din compoziţia de brânză, rulezi foile şi le pui la fiert în apă clocotită aproximativ 10 minute.

Le scoţi apoi pe un platou, le acoperi cu untul fierbinte şi le presari calde cu zahăr pudră. în loc de zahăr pudră, poţi folosi dulceaţă de vişine sau de zmeură. Ca să nu iasă brânza din rulouri, le prinzi la capete cu 2 scobitori, apoi le pui la fiert.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.