Rulouri pe pat de ciuperci

Printeaza

Rulouri pe pat de ciuperci din: pulpa de porc, ciuperci, ficatei de pui, cascaval afumat, unt, lapte, patrunjel, ulei, piper si sare.

Ingrediente:Rulouri_pe_pat_de_ciuperci

  • 700 g pulpa de porc
  • 500 g ciuperci
  • 300 g ficatei de pui
  • 50 g cascaval afumat
  • 50 g unt
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Curata ciupercile şi taie-le în felii. încinge puţin ulei şi căleşte-le cu puţină sare şi un praf de piper până ce zeama lăsată scade la jumătate. Taie carnea în felii, bate-le cu ciocanul de şniţele, dă-le cu un praf de sare şi lasă-le la frigider.

Intre timp, pune ficăţeii la fiert în apă cu sare pentru 15 minute. Scurge ficăţeii şi pasează-i cu unt şi lapte cald. Pasta obţinută, amestec-o cu câteva ciuperci tăiate în cubuleţe (o lingură), caşcavalul tăiat în cuburi mici şi pătrunjelul tocat fin.

Scoate carnea din frigider şi unge fiecare bucată cu acest amestec, apoi rulează şi leagă cu aţă. Pune ciupercile călite într-o tavă de copt şi aşază peste ele rulourile de carne. Adaugă o ceaşcă de apă şi dă la cuptor 40 de minute.

Rulouri pe pat de ciuperci

Rulouri_pe_pat_de_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.