Rulouri de pui cu branzeturi

Printeaza

O reteta de rulouri de pui cu branzeturi din: piept de pui, telemea de oaie, cascaval afumat, ou, spanac, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri de pui cu branzeturi

  • 2 bucati piept de pui
  • 150 g telemea de oaie
  • 200 g cascaval afumat
  • 1 ou
  • 400 g spanac
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata pieptul de pui, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati-l apoi astfel incat sa obtineti 2 foi mari de carne. Presarati-le cu sare si piper, bagati-le in punga de plastic si bateti-le cu ciocanul de snitele pana cand se intind si se subtiaza putin.

Curatati spanacul, spalati-l si opariti-l, apoi scurgeti-l de apa. Sfaramati telemeaua cu furculita si radeti cascavalul pe razatoarea mare, dupa care amestecatii-le cu oul. Intindeti pe foile de carne amestecul de branzeturi si ou, deasupra puneti spanac oparit, presarati cu sare si piper, dupa gust si rulati-le, prinzandu-le cu scobitori.

Puneti-le intr-o tava, pe hartie de copt. Ungeti-le cu ulei si tineti tava in cuptorul incins, la foc potrivit, circa 45 de minute. Dupa ce le-ati scos din cuptor, lasati-le 10 minute, apoi taiati-le in felii de circa 2 cm grosime si serviti-le cu salata verde.

Rulouri de pui cu branzeturi

Rulouri de pui cu branzeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.