Rulouri cu telemea la gratar

Printeaza

O reteta de rulouri cu telemea la gratar din: piept de pui, cartof, ou, telemea de capra, marar verde, ceapa, paine, smantana, usturoi, piper, sare, ulei, smantana, mustar si ulei de masline.

Ingrediente:Rulouri cu telemea la gratar

pentru foi:

  • 500 g piept de pui fara os
  • 1 cartof crud ras
  • 1 ou
  • 200 g telemea de capra rasa
  • 2 lingurita marar verde tocat
  • 1 ceapa mica tocata
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 1 lingura smantana
  • usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei

pentru crema:

  • 1 cutie smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1/4 cescuta ulei de masline

 

Mod de preparare:

Toci pieptul de pui fin, îl amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, pâinea înmuiată şi stoarsă, sare şi piper.

Frămânţi bine compoziţia, după care întinzi o foaie mai grosuţă. Freci telemeaua rasă cu mărar, ceapa tocată şi smântâ­nă.

Intinzi compoziţia peste carne, rulezi, laşi 10 minu­te, după care o prăjeşti pe grătarul încins, uns cu slă­nină afumată.

Porţionezi şi serveşti cu cremă de muştar sau fără, după preferinţă.

Rulouri cu telemea la gratar

Rulouri cu telemea la gratar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.