Cârnați de porc Tradiționali din: carne de porc, sare, piper, usturoi, boia dulce, coriandru, mat de porc. Acești cârnați reflectă autenticitatea bucătăriei tradiționale, oferind un gust bogat și o experiență culinară autentică. Preparați folosind ingrediente proaspete și naturale, cum ar fi carne de porc de înaltă calitate, condimente aromatice și ierburi, acești cârnați se disting […]
Salata albaneza
PrinteazaSalata albaneza din: ardei gras, rosii, marar, patrunjel, cartofi, stafide, smantana, ulei, ceapa, piper si sare.
Ingrediente:
- 2-3 ardei graşi
- 3 roşii
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 2 cartofi
- 2 linguriţe stafide
- 4 linguri smântână sau iaurt
- 2 linguri untdelemn
- 1-2 cepe
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tai ardeii rondele şi ceapa feliuţe. Le pui într-o farfurie adâncă şi le freci cu sare, apoi le acoperi şi le laşi 15 minute.
Separat, pui într-un castron cartofii fierţi şi tăiaţi cubuleţe, roşiile tăiate felii subţiri, stafidele, ceapa stoarsă şi ardeii storşi, mărarul şi pătrunjelul, într-un pahar, pregăteşti un sos din untdelemn, jumătate linguriţă sare, puţin piper şi smântână, bătând mereu cu furculiţa.
Torni sosul peste salata din castron, o întorci cu două furculiţe de două-trei ori şi o dai la rece.
Pofta buna!
Ceai de Cartofi: Rețetă Tradițională cu Beneficii Surprinzătoare
Ceai de Cartofi: Rețetă Tradițională cu Beneficii Surprinzătoare din: cartof, apa, miere sau sirop de artar. Descoperă secretul neașteptat al sănătății cu ceaiul de cartofi. O rețetă simplă, cu informații complete despre valori nutriționale și o incursiune în istoria sa fascinantă. Ceaiul de cartofi este o băutură tradițională puțin cunoscută, dar cu o istorie interesantă […]