Salata caprese cu sos de nuci

Printeaza

O reteta de salata caprese cu sos de nuci din: mozzarella, rosii, frunze de busuioc, ulei de masline si nuci.

Ingrediente:

  • 300 g mozzarella
  • 4 rosii bine coapte
  • 100 g frunze de busuioc
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura nuci macinate

 

Mod de preparare:

Taiati rosiile si mozzarella in felii aproximativ egale ca grosime. Aşezaţi-le pe un platou, alternându-le.

Amestecaţi nucile măcinate cu frunzele de busuioc pisate într-un mojar şi frecate cu ulei, până obţineţi o pastă omogenă.

Turnaţi sosul acesta peste ingrediente înainte de servire. Ornaţi cu frunze proaspete de busuioc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.