Salată de cartofi şi sfeclă roşie cu peşte (Shuba)

Printeaza

O reteta de salata de cartofi si sfecla rosie cu peste din: file de peste marinat, cartofi, morcovi, oua, sfecla rosie, ceapa rosie, maioneza, sare si piper.

Ingrediente:Salată de cartofi şi sfeclă roşie cu peşte

  • 300 g file de peste marinat
  • 4 cartofi mari fierti in coaja
  • 2 morcovi fierti
  • 2 oua fierte tari
  • 400 g sfecla rosie coapte
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g maioneza
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi de coajă cartofii şi sfecla, apoi daţi-le pe răzătoarea mare. Tot pe răzătoarea mare daţi şi morcovii fierţi Tăiaţi în cubuleţe albuşul de ou, iar ceapa curăţată şi spălată, tocaţi-o mărunt. Fileul de peşte tăiaţi-l în cubuleţe. Puneţi pe un platou cubuleţele de peşte, într-un strat uniform.

Peste peste puneţi ceapa tocată, apoi un strat de maioneză. Peste maioneză puneţi carofii, morcovii şi apoi cubuleţele de albuş de ou. Puneţi din nou maioneză şi, peste aceasta, puneţi sfecla roşie. întindeţi deasupra un ultim strat de maioneză şi ornaţi cu gălbenuş de ou sfărâmat presărat deasupra.

Salată de cartofi şi sfeclă roşie cu peşte

Salată de cartofi şi sfeclă roşie cu peşte

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salata suba cu ton
  • salata shuba

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.