Salata Copenhaga
PrinteazaSalata Copenhaga din: mere, gulii, cartofi, telina, ceapa, castraveti murati, maioneza si marar verde.
- 3 mere
- 2 gulii
- 4 cartofi
- 2 teline
- 1 ceapa
- 2 castraveti murati
- 100 ml maioneza
- 1 legatura marar verde
Mod de preparare:
Fierbeţi în apă cu sare cartofii şi ţelină, în coajă. Lăsaţi-le la răcit şi curăţaţi-le, apoi tăiaţi-le în cubuleţe.
Tăiaţi merele crude în felii, guliile crude julienne, radeţi ceapa cât mai mărunt şi castraveţii în cubuleţe cât mai mici.
Amestecaţi maioneza cu mărarul tocat mărunt, sare şi piper şi turnaţi-o peste ingrediente.
Amestecaţi-le cu grijă pentru a nu le rupe. Se ţine la rece până în momentul servirii.
Salata Copenhaga
Pofta buna!
Smechera salata