Salată cu branză de vaci

Printeaza

Salată cu branză de vaci

Ingrediente:Salată cu branză de vaci

  • 500 g brânză de vaci
  • 2 roşii
  • 1 cas­travete mare
  • 3 ouă fierte tari
  • 1 ceapă uscată
  • 3 fire ceapă verde
  • maioneză (făcută din 2 gălbenuşuri)
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli şi tai toate legumele mărunt.

Aşezi apoi într-un castron un strat de ceapă uscată tăiată mărunt, un strat de maioneză, apoi brânză, castraveţi şi roşii tăiate mărunt, maioneză, brânză, ceapă verde, ouăle fierte tăiate, iar maioneză şi deasupra pui câte puţin din fiecare.

După fiecare strat de brânză presari puţină sare.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.