Salata cu farfalle
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu: farfalle, sos, piept de pui, vanata, ciuperci, rosii cherry, rucola, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 500 g farfalle
- sos Olive Barilla
- 500 g piept de pui
- 1 vânătă mică
- 3-4 ciuperci proaspete
- 200 g roşii cherry
- rucola (după gust)
- sare
- piper
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Pune o cratiţă mai mare cu apă pe foc. Adaugă pastele farfalle şi amestecând începe să clocotească, adaugă sare că uşor cu o spatulă (lingură). Acoperă cratita lasă pe foc potrivit zece minute.
Intre timp, presară sare şi piper pe bucata de piept, apoi frige-o pe grătarul încins. Când e aproape gata, pune pe grătar vânătă tăiată rondele şi ciupercuţele curăţate (pălăriile şi picioruşele).
Scurge pastele şi pune-le într-un castron. Taie fâşii carnea de pui şi ciupercile şi adaugă-le peste fundiţe împreună cu feliile de vânătă.
Adaugă câteva roşioare tăiate pe jumătate (cele mai mărişoare), iar restul pune-le întregi. Presară frunze de rucola spălate şi scurse, sare, piper proaspăt măcinat şi un strop de ulei de măsline. Amestecă uşor.
Serveşte imediat, cu crutoane aurii şi sos Olive Barilla sau cu felii de pâine prăjită unse cu sos Olive.
Pofta buna!