Salata cu fasole si peste afumat
PrinteazaO reteta delicioasa de salata cu: salata verde, naut, fasole, ceapa rosie, castraveti verzi, peste afumat, rosii cherry, lamaie, ulei, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- o salată verde
- o conservă de năut
- o conservă de fasole
- o ceapă roşie
- un castravete verde
- 4 bucăţi peşte afumat
- 200 g roşii cherry
- o lămâie
- 75 ml ulei de floarea-soarelui
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Salata verde se spală, se scurge de apă şi se rupe bucăţele. Se pune într-un bol împreună cu năutul şi fasolea scurse de apă, ceapa roşie curăţată de foi şi tăiată peştişori.
Se presară castravetele verde tăiat felii subţiri, pătrunjelul tocat şi peştele tăiat bucăţele.
Se adaugă roşiile tăiate în jumătăţi, uleiul, suc de lămâie după gust şi piper, se amestecă şi se serveşte imediat.
Pofta buna!