Salata cu friptura de vita, sparanghel si mazare

Printeaza

Salata cu friptura de vita, sparanghel si mazare din: sparanghel, ridichi, mazare mange tout, otet balsamic, mustar dulce, mustar iute, sare, piper, zahar, ulei si friptura de vita.

Ingrediente:Salata_cu_friptura_de_vita_sparanghel_si_mazare

  • 500 g sparanghel alb
  • 1 legătură ridichi
  • 150 g mazăre mange-tout
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 linguri oțet balsamic alb
  • 2 lingurițe muștar dulce
  • 2 lingurițe muștar iute
  • 1 praf de sare, piper, zahăr
  • 4 linguri de ulei
  • 150 g friptură rece de vită

 

Mod de preparare:

Se decojesc 500 g sparanghel alb și se taie capetele lemnoase. Se taie felii, la fel ca 1 legătură ridichi și 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde. Se amestecă 3 linguri oțet balsamic alb, 2 lingurițe muștar dulce și 2 lingurițe muștar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglobează cu telul 4 linguri ulei.

Se amestecă împreună cu ingredientele de salată și se lasă să se marineze cca 10 min. Se servește cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.

Salata cu friptura de vita, sparanghel si mazare

Salata_cu_friptura_de_vita_sparanghel_si_mazare

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte buna salata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.