Salata cu gnocchi
PrinteazaSalata cu gnocchi din: rosii, kaizer, ceapa, patrunjel, ulei, cartofi, ou, faina, piper si sare.
- 2 rosii
- 200 g kaizer
- 1 ceapa
- patrunjel
- ulei
pentru gnocchi:
- 4 cartofi
- 1 ou
- 300 g faina
- piper
- sare
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au răcorit puţin, decojeşte-i şi zdrobeşte-i bine. Adaugă oul şi făina în ploaie şi un praf de sare şi piper. Din toate aceste ingrediente, frământă bine un aluat. Modelează din aluat suluri de grosimea unui deget. Taie bucăţi de 5 cm lungime.
Pune-le să fiarbă în apă cu sare 3-4 minute, după care scurge-le bine. Amestecă-le într-un castron cu roşiile tăiate felii. Pune ceapa, călită separat împreună cu kaizerul tăiat fâşii. Serveşte salata cât este caldă şi aromatizează cu verdeaţă.
Salata cu gnocchi
Pofta buna!