Salata cu gnocchi

Printeaza

Salata cu gnocchi din: rosii, kaizer, ceapa, patrunjel, ulei, cartofi, ou, faina, piper si sare.

Ingrediente:Salata_cu_gnocchi

  • 2 rosii
  • 200 g kaizer
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • ulei

pentru gnocchi:

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 300 g faina
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare. După ce s-au răcorit puţin, decojeşte-i şi zdrobeşte-i bine. Adaugă oul şi făina în ploaie şi un praf de sare şi piper. Din toate aceste ingre­diente, frământă bine un aluat. Modelează din aluat suluri de grosimea unui deget. Taie bucăţi de 5 cm lungime.

Pune-le să fiarbă în apă cu sare 3-4 minute, după care scurge-le bine. Amestecă-le într-un castron cu roşiile tăiate felii. Pune ceapa, călită separat împreună cu kaizerul tăiat fâşii. Serveşte salata cât este caldă şi aromatizează cu verdeaţă.

Salata cu gnocchi

Salata_cu_gnocchi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.