Salată cu omletă si sos de smantana

Printeaza

Salată cu omletă si sos de smantana

Ingrediente:Salata cu omleta si sos de smântâna

  • 1 salată verde
  • 3 ouă
  • 70 g caşcaval
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură smântână
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură oţet
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu sare şi piper, încor­porezi caşcavalul ras şi prăjeşti în unt 3 omlete de grosimea unei clătite.

Când sunt gata, le tai fâşii şi le laşi deoparte. Cureţi, speli salata şi o tai în bucăţi mai mari. Separat, amesteci smântână cu muştarul, oţetul, uleiul, pui verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi omoge­nizezi sosul.

Adaugi apoi omleta fâşii şi sos după gust peste frunzele de salată şi aduci la masă.

Salată cu omletă si sos de smântână

Salata cu omleta si sos de smântâna

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.