Salată cu omletă si sos de smantana
PrinteazaSalată cu omletă si sos de smantana
- 1 salată verde
- 3 ouă
- 70 g caşcaval
- 1 lingură unt
- 1 lingură smântână
- 1 lingură muştar
- 1 lingură oţet
- 2 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Baţi ouăle cu sare şi piper, încorporezi caşcavalul ras şi prăjeşti în unt 3 omlete de grosimea unei clătite.
Când sunt gata, le tai fâşii şi le laşi deoparte. Cureţi, speli salata şi o tai în bucăţi mai mari. Separat, amesteci smântână cu muştarul, oţetul, uleiul, pui verdeaţa tocată, potriveşti de sare şi piper şi omogenizezi sosul.
Adaugi apoi omleta fâşii şi sos după gust peste frunzele de salată şi aduci la masă.
Salată cu omletă si sos de smântână
Poftă bună!