Salata cu parizer, castraveti si ardei iute

Printeaza

Salata cu parizer, castraveti si ardei iute din: limeta, mustar, zahar, sare, piper, ulei, ceapa, parizer, castarvete, ardei gras, ceapa verde.

Ingrediente:Salata_cu_parizer_castraveti_si_ardei_iute

  • 1 limeta
  • 1 lingurita mustar
  • 1 praf zahar
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 500 g parizer
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se spală limeta cu apă fierbinte, se şterge şi se taie 4 felii; restul se stoarce. Sucul se amestecă împreună cu muştar, zahăr, sare, piper, ulei. Se adaugă ceapa curăţată şi tocată. Se decojeşte parizerul, se taie fâşii şi se amestecă împreună cu dressin- gul; se dă la frigider 1 oră.

Se pregătesc legumele, se taie mărunt, respectiv rondele şi se adaugă la parizer. Se tapetează 4 borcane mici cu câte o felie de limetă. Se potriveşte salata de sare şi piper şi se toarnă în borcane. Se închide ermetic.

Salata cu parizer, castraveti si ardei iute

Salata_cu_parizer_castraveti_si_ardei_iute

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Renunt la parizer, il schimb cu un salam de mai buna calitate 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.