Salata cu vita, naut si ceapa rosie
PrinteazaSalata cu vita, naut si ceapa rosie din: naut, ceapa rosie, rosii cherry, patrunjel, muschi de vita, iaurt natural si harissa.
- 1 conservă de 400g de năut
- ½ ceapă roşie mică, feliată
- 100g de roşii cherry, tăiate în două
- 1 mână mică de pătrunjel, tăiat
- 200g de muşchi de vită, cu grăsimea înlăturată
- 150ml de iaurt natural
- 2 linguri de harissa
Mod de preparare:
Se amestecă năutul, ceapa, roşiile şi pătrunjelul. Se asezonează bine carnea de vită şi se prăjeşte 1 minut şi jumătate pe fiecare parte, apoi se lasă deoaparte 5 minute.
Se amestecă iaurtul cu harissa şi puţină apă. Se feliază carnea, se amestecă cu năutul şi se serveşte stropită cu iaurt.
Salata cu vita, naut si ceapa rosie
Pofta buna!