Salata cu vita, naut si ceapa rosie

Printeaza

Salata cu vita, naut si ceapa rosie din: naut, ceapa rosie, rosii cherry, patrunjel, muschi de vita, iaurt natural si harissa.

Ingrediente:Salata_cu_vita_naut_si_ceapa_rosie

  • 1 conservă de 400g de năut
  • ½ ceapă roşie mică, feliată
  • 100g de roşii cherry, tăiate în două
  • 1 mână mică de pătrunjel, tăiat
  • 200g de muşchi de vită, cu grăsimea înlăturată
  • 150ml de iaurt natural
  • 2 linguri de harissa

 

Mod de preparare:

Se amestecă năutul, ceapa, roşiile şi pătrunjelul. Se asezonează bine carnea de vită şi se prăjeşte 1 minut şi jumătate pe fiecare parte, apoi se lasă deoaparte 5 minute.

Se amestecă iaurtul cu harissa şi puţină apă. Se feliază carnea, se amestecă cu năutul şi se serveşte stropită cu iaurt.

Salata cu vita, naut si ceapa rosie

Salata_cu_vita_naut_si_ceapa_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.