Salata de cartofi cu peste afumat
PrinteazaSalata de cartofi cu peste afumat din: ton afumat, cartofi noi, oua, sparanghel, masline, salata verde.
- 1 conserva de ton afumat
- 8 cartofi noi mici
- 2 oua
- 100g de sparanghel
- o mana de masline negre, feliate
- cateva frunze de salata verde
Mod de preparare:
Fierbe cartofii timp de 10-12 minute, pana se fragezesc. Scurge-i si lasa-i deoparte. Pune ouale intr-o cratita cu apa rece pe foc si, imediat ce apa da in clocot, adauga sparanghelul si lasa-l sa fiarba timp de 5 minute. Scurge bine ouale si sparanghelul si clateste-le sub jet de apa rece.
Decojeste ouale si taie-le pe jumatate. Pune cartofii, sparanghelul, tonul, maslinele si frunzele rupte de salata pe o farfurie. Asezoneaza dupa gust. Stropeste totul cu ulei de masline, apoi adauga ouale si serveste salata.
Salata de cartofi cu peste afumat
Pofta buna!