Salata de cartofi cu rosii si dovlecel
PrinteazaSalata de cartofi cu rosii si dovlecel din: cartofi noi, roşi deshidratate în ulei, zeama şi coaja rasă de lamaie, oţet de vin rosu, dovlecei, ceapă verde, ulei de măsline, rucola.
Ingreidente:
- 750 g cartofi noi, mici
- 3 linguri roşi deshidratate în ulei, păstrează deoparte uleiul
- zeama şi coaja rasă de la 1 lămâi
- 1 linguriţă oţet de vin rosu
- 2 dovlecei, tăiaţi felii subţiri
- 6 fire ceapă verde, tăiate în două
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 mână rucola, ruptă
Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i de lichid şi stropeşte-i cu uleiul de la roşii, zeama şi coaja de lămâie şi oţetul.
Unge dovlecel si ceapa verde cu ulei si frige la gratar. Intr-un bol larg combina cartofii, legumele, rosiile deshidratate, rucola si potriveste gustul de sare si piper.
Salata de cartofi cu rosii si dovlecel
Pofta buna!