Salata de cartofi in sos
PrinteazaO reteta delicioasa de slata de cartofi, telemea, marar, sare, piper negru, smantana, zeama de lamaie.
- 8 cartofi cu coaja roşie
- 200 g telemea
- o legătură marar
- sare grunjoasă
- piper negru măcinat
- 200 g smântână
- zeama de la o lămâie
Mod de preparare:
Se fierb cartofii în apă cu sare, apoi se scot şi se lasă să se răcorească. Se curăţă si se taie cubuleţe.
Se pun într-un trol si se amestecă cu puţină sare grunjoasă si se acoperă cu un şervet de bucătărie.
Separat, se pune smântână într-un bol, se adaugă sarea, zeama de lămâie, verdeaţa si se pune apoi peste cartofi.
Se taie telemeaua cubuleţe Si se presară peste cartofi, apoi se amestecă cu sosul alb.
Salata de cartofi in sos
Pofta buna!